Annoncering

Velkommen til annoncering på AppNyt.dk

For our app friends overseas, use google translate or go directly to the contact info in the bottom of the page. The Danish people love apps.

 

AppNyt.dk tester din app helt gratis

Appnyt.dk er selvfølgelig altid klar til at skrive en anmeldelse om netop din iOS, Android eller Windows Phone applikation, det eneste du skal gøre er at sende en mail med promokode samt information om din applikation, så sørger en af vores dygtige skribenter for en ærlig App Test og at din applikation bliver bedømt af anmelder, læsere og får omtale på Appnyt.dk

Tips os her eller skriv direkte til Anders Hansen på e-mail ah [@] appnyt.dk

 

Sørg for at din app ikke forsvinder i mængden!

Apps er her for at blive!

Mange nye apps ser dagligt dagens lys og ikke mange slipper udenom AppNyt redaktionens skarpe øjne. Derfor er AppNyt’s “Udvalgt af redaktøren” i toppen af forsiden, et godt sted at have sin app!

Få max opmærksomhed på din app til favorable priser:

3 dage koster 300 DKK (100 DKK / dag)
7 dage koster 630 DKK (90 DKK / dag)
14 dage koster 980 DKK (70 DKK / dag)
30 dage koster 1500 DKK (50 DKK / dag)

 

Bannerpladser på Appnyt.dk

Appnyt.dk tilbyder bannerpladser flere forskellige steder på siderne. Priser og størrelsen varierer meget. I/du er altid velkommen til at kontakte os på nedenstående for spørgsmål, screenshots og priseksempler.

SEO links i tekster og på sider efter eget ønske

Har du en hjemmeside i forbindelse med din app, eller en side der relaterer sig til apps, smartphones eller lign. Er AppNyt altid klar på at finde den helt rigtige pris, så dine links kan få nogle gode placeringer.

 

AppNyt samarbejder med aviser og livsstilsmagasiner

Appnyt.dk leverer ugentligt indhold til blandt andet BT-Søndag, Eurostyle magasin mf. Er du interesseret i at indgå samarbejde med AppNyt.dk, så kontakt os på nedenstående.

 

Tøv ikke med at kontakte Anders Hansen, så finder vi sammen den helt rigtige løsning for netop din app.

Anders Hansen
Online marketing

Telefon: +45 31 54 90 67
E-mail: ah [@] appnyt.dk