3 foto apps til ferien

 

Aura – Photo Editor

 

Gratis iOS

Tilføj smuk typografi til dine fotos med Aura. App’en er spækket med stærke og smukt designede værktøjer til at hjælpe dig med at opnå præcis det look, du ønsker i dine billeder. Vælg fra en samling af fantastiske filtre & effekter der nemt pifter dine billeder op! Brug avancerede funktioner, som beskæring, skallering og rotation for at få dine fotos til at passe perfekt til de specifikationer, du har brug for. Med deling funktioner, er det nemt at sende billeder til sociale netværk!

 

TouchRetouch Free

 

Gratis – iOS, Android

Nu kan du fjerne de irriterende elementer på dine ynglings billeder. App´en udøver ikke magi, men er et godt alternativ til det berømte photoshop program de fleste kender. Du kan bruge en lasso til at indfange det unødvendige element der skal fjernes, eller hvis du vil være mere præcis kan du bruge den indbyggede pensel. Fungerer klart bedst på jævne overflader, da der kan kun gættes på hvad der er i baggrunden. Sjov og nytænkende fotoapp der gør hvad den lover.

 

Pixlr o matic

 

Gratis – iOS, Android, Windows

Er du træt af din telefons kedelige billede funktioner? Få 620 forskellige funktioner der får dine billeder til at ligne en million. App’en tilbyder en dejlig simpel menu, som gør det super nemt at komme i gang. Dine flotte billeder kan selvfølgelig deles via de sociale medier, så alle dine venner kan se dine fantastiske evner indenfor billedredigering. Fylder omkring 6,62 MB, så pladsen er ingen undskyldning for ikke at tjekke denne gratis foto app ud, som gør at dine billeder bliver lidt bedre end alle andres.

Tags:,