Apps apps og atter apps

 

Se flere af de bedste apps

 

Leo’s Fortune app

32 kr. iOS

 

Leos Fortune er et platform adventure spil, hvor du skal jage en snu og mystisk tyv, der har stjålet alt dit guld. I dette spil er du karakteren Leo der lige er vendt hjem og har fundet ud af, at alt dit guld er blevet stjålet! Tyven har tabt guldet undervejs i spillet og de ligger som små brødkrummer igennem skoven. Du skal nu følge sporene og overkomme forhindringer for at gendanne din formue. Hvert niveau er omhyggeligt detaljeret og er et af de flotteste spil jeg længe har set. Lad dig rive med og forsvinde i tid og sted med dette episke eventyr.

 

BADLAND app

Gratis iOS og Android

 

BADLAND er et prisbelønnet atmosfærisk action adventure platformspil, der finder sted i en smuk skov fuld af forskellige indbyggere, træer og blomster. Selvom skoven ligner noget fra et smukt eventyr, skal du ikke lade dig narre. Som spiller styrer du en af ​​skovens indbyggere og vil hurtigt opdage, hvad der foregår. Gennem din rejse vil du støde på en forbløffende mængde af fantasifulde fælder og forhindringer som alle skal opleves og overkommes. Badland er et multiplayer spil for op til fire spillere, det handler om at have rundsave på albuerne og alt er tilladt for at overleve.

 

Fruit Shake app

Gratis iOS

 

Hjælp dig selv eller dine børn med at swappe, twiste og matche sig vej gennem hundredvis af niveauer i dette originale puslespils eventyr. Der er lækre frugtplantager, skove og man bliver hurtigt fanget af dette appetitvækkende spil, som også byder på et konkurrence element. Fruit Shake er mesterligt udformet til iOS og er som udgangspunkt helt gratis at spille, vær dog opmærksom på, at du kan købe elementer i spillet for rigtige penge. Du kan deaktivere dette i inn app køb på din enheds indstillinger, hvis du ikke ønsker at bruge denne funktion.

Tags:,