Assassin’s Creed Identity RPG spil udkommer officielt d. 25. Februar

I september 2014 afslørede Ubisoft Assassin’s Creed Identity, et mobilspil baseret på dets populære Assassin’s Crred serier af historiske kamp-eventyr, åben verden snig video spil, og lancerede spillet i App Store i Australien og New Zealand. Men næsten et år er gået og Identity har stadig ikke haft sin officielle lancering. Faktisk blev det fjernet fra App Store sidste måned, hvilket forøgede den fuldkommen fornuftige antagelse at spillet var blevet opgivet fuldstændigt.

Men som det viser sig er spillets pludselige forsvinden grundet forventningen om dets kommende officielle lancering, som Ubisoft har planlagt til at være senere denne måned.

Det første Assassin’s Creed mobil kamp RPG

Identity er udråbt til at være det første Assassin’s Creed mobilspil der er tæt op ad brandets spillestil som blev etableret på computer og konsol med fokus på bevægelsesfrihed.

Identity er et kamp rollespils spil der lader dig skabe, ændre og spille som Assassins under den italienske renæssance, med historier der foregår i Colosseum, Firenze, og andre vigtige steder fra den tid.

Spillet indeholder tre klasser (hver med sine egne styrker og svagheder), åbne sandkasse niveauer, og forskellige tilpasselige muligheder. Det lader dig også træne to forskellige Assassins og hyre dine venner og andre til at hjælpe dig med at fuldføre opgaver.

Kommer snart

Som Ubisoft har meddelt på deres officielle Twitter konto for Assassin’s Creed, er Identity sat til at udkomme officielt i App Store på torsdag, d. 25. Februar. Lanceringen er også indikeret i spillets nyudgivne trailer, som du kan se herunder:

Hvis du ikke kan se videoen ovenover, klik venligst her.

I mellemtiden kan du begynde eller spille videre på eventyr spillet Assassin’s Creed Pirates, der handler om pirater, eller du kan tjekke disse nye og bemærkelsesværdige iOS spil: kom i kontakt med dit indre dyr i Infinite Skater, TV Sports Soccer tilbyder uendelige målscoringer på iOS og Apple TV, og uendelig løbning møder fodbold og hockey i disse nye Blocky spil.