Editor choice

De 3 bedste apps lige nu!

 

Jep den er god nok, de her app test, er hvad AppNyt vurdere er de bedste apps lige nu! 

 

Gruppe Finans

 

iOS 7 kr.

 

Ønsker du at administrere dine månedlige udgifter og holde styr på din likviditet? eller skal du ud og rejse og ønsker at styre udgifterne for alle personer der skal med? Så er Gruppe Finans helt sikkert noget for dig! Her kan du håndtere en gruppes udgifter og indtægter og det har aldrig været nemmere! Denne app kan jeg klart anbefale til: Studietur, rejser, familieferie, rådgivere på tur mf. Alt du skal gøre er, at indtaste navne, de løbende indtægter og udgifter for hver enkel person, så går resten helt af sig selv.

 

Modern Combat 5: Blackout

 

iOS, Android &  Windowsphone 45 kr. 

 

Er du klar til det vildeste militær spil til dato? Modern Combat 5: Blackout har et samlet progression system, der integrerer single-og multiplayer i en sammenhængende spiloplevelse. Spillet byder på fire soldater klasser, som kan spilles på tværs af single-og multiplayer: Assault, Sniper, Heavy og Recon. Du kan danne klaner med venner, andre spillere og konkurrere globalt for at teste dine færdigheder i intense multiplayer klan kampe. Snak med andre spillere og planlæg din strategi ved hjælp af chat og indkald militær støtte.

 

Revolution 60

 

iOS Gratis

 

Revolution 60 har et intuitiv og dybt kampsystem, der er designet til den berøringsfølsomme skærm. Du skal kæmpe på et gitter, og slå til når øjeblikket er rigtigt med filmiske bevægelser. Du behøver ikke at være øvet, spillere på alle niveauer kan nyde dette spil. Du skal som spiller styre Holiday, som er en uddannet snigmorder. Din mission er at genvinde kontrollen over den orbitale våbenplatform N313. Foretag dine valg med omhu og accepter konsekvenserne. For at få fuldt udbytte af dette spil skal du huske, at opgradere din enhed til den nyeste iOS-version