De bedste apps april 2014

 

Her er listen over de 3 bedste apps for april 2014

 

The Amazing Spider-Man 2

32 kr. iOS & Android

 

Har du lyst og mod på at være The Amazing Spider-Man i et nyt eventyr, så hop ind i en verden fuld af spænding. Spillet byder på Spider-Mans største udfordringer til dato. New York trues af en bandekrig, som kun Spider-Man kan stoppe! Men Electro og andre lede skurke forsøger at stoppe ham. Kan du som Spider-Man sikre ro og orden i New Yorks gader? *VIGTIGT* The Amazing Spider-Man 2 kræver en iPad 2 (eller nyere), iPhone 4s (eller nyere) eller en iPod touch femte generation. Bemærk, at du skal bruge en internetforbindelse for at spille spillet.

 

Hitman GO

32 kr. iOS

 

Få dit daglige fix af Agent 47 med dette elegante, strategi-baserede Hitman spil!. Hitman GO er et vende-baseret puzzle spil med smukt afrundede brikker. Du skal strategisk navigere rundt på et gitter for at undgå fjender, infiltrere velbevogtede steder og nå dit mål. Du er virkelig nødt til at tænke over hver en bevægelse du foretager dig og glæd dig for alle de velkendte Hitman værktøjer er med; forklædninger, distraktioner, sniper rifler og de 47 ikoniske Silverballers.

 

FarmVille 2: En tur på landet

Gratis iOS og Android

 

Nu er der en helt ny version af FarmVille – optimeret til mobiltelefoner! Driv din gård i dit eget tempo, uanset om du har 30 sekunder eller 30 minutter. Spil med dine venner eller alene med den nye anonyme spiltype, den kræver nemlig ikke Facebook. Du kan også spille uden at være forbundet til internettet, så hvad venter du på. Slut dig til en landboforening, hvor du kan handle, dele og tage på gårdeventyr for at finde sjældne varer. FarmVille kan spilles hvor og når som helst og det bedste af det hele, det er gratis!

Tags:,