Foto, video apps du må eje

Moldiv – Collage Photo Editor

Gratis iOS & Android

Så kom der endnu et mesterværk fra skaberne af PicsPlay Pro! Helt ny er appen ikke, men med en solid opgradering er den helt sikkert et kig værd. Med Moldiv ™ kan du kombinere og redigere flere fotos og nemt lave dem til fantastiske collager. Moldiv har nærmest uendelige valg af fantastiske frames og masser af professionelle redigeringsmuligheder. Det er især de lækre fotoeffekter og store dekoration funktioner som tekst og billedtekster der er sat fokus på. Appen er gratis at hente, men skal du have hele pakken må du slippe 39 kr.

 

Videolicious

Gratis iOS

Over 1,5 millioner app elskere har allerede hentet de tidligere versioner! Videolicious 3 har et smukt design og gør videoproduktion i høj kvalitet hurtigere og nemmere! Nu kan du lynhurtigt flette interviews, videoer, billeder, musik m.m. sammen til en top avanceret videoproduktion på bare få sekunder. Alt du skal gøre er at tale og prikke for at lave den perfekte video. Har hørt at denne app er elsket af journalister fra aviser, ugeblade, tv- og radiostationer såvel som marketingmedarbejdere og sælgere, lærere og studerende. Et års abonnement koster 399 kr.

 

Cameleon – Live Filters

13 kr. iOS

Her får du live filtre, som aldrig før! Cameleon har over 40 integrerede filtre, som giver dig et hurtigt view på alle de kreative muligheder der findes, det er ren inspiration lige ved hånden. Her får du vist filtrene mens du skyder dit billede fordi udviklerne mener, at det er vigtigere at bruge tid på at skyde billeder. Disse filtre er opdelt i 4 kategorier: Retro, pop, monochrome og lomo. De 4 filtre er placeret langs siden, hvilket gør det nemt at skifte imellem for at se hvad der lige præcis passer til det billede du er ved at skyde.

Tags:,