Spil superliga på din smartphone eller tablet

Superligaen har lanceret SUPERLIGA FLICK[BALL], en fodbold app som giver dig muligheden for at spille din helt egen superliga sæson – iklædt favoritholdets trøjer, naturligvis!

 

 

 

 

Pressemeddelelse fra folkene bag appen

En ny Superliga sæson er startet og byens helte vil igen forsøge at tryllebinde alle fodboldfans for en stund – i det vi alle håber ender med mange sejre og vigtige point til tabellen.

Uanset hvordan det går på plænen, så vil meget blive sagt og diskuteret om holdenes formåen, trænernes taktiske oplæg og spillernes individuelle indsats.

Som noget nyt behøver det imidlertid ikke stoppe ved snakken. Nu kan man nemlig selv prøve kræfter med at spille sine egne superligakampe.

Superligaen har således lanceret SUPERLIGA FLICK[BALL], en fodbold app som giver mulighed for at spille sin egen superliga sæson – iklædt favoritholdets trøjer, naturligvis!

 

DU ER TRÆNEREN

Spillet kan downloades til alle Apple og Android enheder, og selv om det måske er nemt at lære, så er det ganske svært at mestre.

Man vælger selv opstilling, ligesom man selv spiller bolden fremad banen i håbet om at score og vinde kampene – og trofæet! Og efter hver runde kommer der selvfølgelig en opdateret tabel med alle rundens resultater.

Spillet kræver taktisk overblik og teknisk snilde. Men man skal passe på: det kan være stærkt vanedannende!

 

30% AF INDTJENINGEN GÅR TILBAGE TIL KLUBBERNE

En ekstra dimension er, at hver gang spillet købes, så går 30% af indtjeningen tilbage til fodboldklubberne.

Claus Thomsen, Direktør i Superliga A/S er meget forventningsfuld på både klubbernes og fans’enes vegne. Han udtaler således:

“SUPERLIGA FLICK[BALL] er et rigtig sjovt spil, som jeg er sikker på at alle fans kan få stor glæde af. Nu kan du spille dine egne superligakampe – med dit helt eget favorithold.

En ekstra krølle er, at du samtidig støtter din favoritklub – 30% af indtjeningen går nemlig retur til den klub man har valgt at spille med…”

 

JYSK-KØBENHAVNSK IDÉ

Bag APP’en står i øvrigt to fodboldglade ildsjæle, Jørgen Rüdinger og Tim Larsen.

Jørgen bor i Hjallerup og er til daglig salgschef i Carlsberg, mens Tim er vokset op i Aalborg og siden har rykket teltpælene mod København, hvor han i det daglige driver deres fælles firma, Accept Media ApS, der står bag SUPERLIGA FLICK[BALL] app’en.

Idéen udsprang af deres fælles begejstring for dansk fodbold og ønsket om at kunne “leve” fodbolden lidt mere – også mellem kampene.

Spillet findes i øvrigt både som brætspil og APP, og er udviklet i samarbejde med SFO’er og fodboldklubber i Danmark.

 

Vil du vide mere – eller downloade app’en, så kig ind på www.flickball.dk.

 

AppNyt.dk er i gang med at teste appen og vender snart tilbage med en fuld anmeldelse og bedømmelse af appen.

Tags:,

Anal