Anmeldelse af GOZOA – På mission i rummet

Tag med den søde GOZOA på opdagelse i matematikrummet. Øv tal genkendelse, minus, plus og gangestykker, mens du svæver gennem rummet – men pas på asteroiderne og fjenderne, der kommer for at ødelægge dig. Bliv ikke bange, der er hjælp på vej ved hjælp af power-ups.

 

 

 

 

Matematik træning for de 5-12 årige

Denne matematik app kombinerer matematikken og arkadespil på en god måde, som opfordrer børnene til at øve sig på flere regnearter. Man skal ved at vippe sin iPad eller iPhone styre den lille GOZOA gennem rummet uden at blive skudt ned af asteroider eller fjender.  Det er lidt svært at styre den lille fyr, så barnet skal være let øvet for at få glæde af spillet.

 

 

 

 

Man kan i spillet vælge både arkade og storymode

I arkade kan man indstille, hvilken regneart man ønsker at træne, samtidig med at man optjener point ved at overleve i lang tid. I storymode skal man bevæge sig fra planet til planet – hvorefter sværhedsgraden øges. Her er det en udfordring at komme videre og videre ved at klare opgaverne. Spillet virker motiverende ved hjælp af historien, men også ved hjælp af Highscore, stjerner og opgraderinger undervejs.

 

 

 

 

Leg matematikken ind

Spillet er en god og spændende måde at lege noget matematik ind i børnene, uden de rigtig opdager det. Så denne app får vores varmeste anbefaling til børn som vil ”lege og lære matematik”

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/gozoa-pa-mission-i-rummet/id639566344?l=da&mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/gozoa-pa-mission-i-rummet/id639566344?l=da&mt=8″]

Anmeldelse af GOZOA – På mission i rummet
Spillet er en god og spændende måde at lege noget matematik ind i børnene, uden de rigtig opdager det
8 Point i alt
Over middel

Spillet er en god og spændende måde at lege noget matematik ind i børnene, uden de rigtig opdager det

Brugerbedømmelse: Der er Ingen bedømmelser endnu!