App Test

Babble Planet: Lær dine børn Engelsk

Så hiver vi lige Babble Planet frem på forsiden, men hvorfor? Fordi AppNyt.dk har fået afvide at du kan spare 80 procent på denne fantastiske lærings app til iPad, men skynd dig tilbudet gælder kun i denne weekend.

 

Babble Planet er den første af sin slags. Formålet med denne app er at lære børn Engelsk gennem de teknologiske virkemidler vi i dag har til rådighed. Appen er skabt til iPad.

 

Kultur og sprog

I samarbejde med forældrene, besøger børnene forskellige lande, der hver indeholder en række små underholdende spil. Besøg Indien hvor børnene lærer at tælle ved at sige orderne eller tallende højt. Eller hjælp kokken med ingredienserne til menuen, ved at klikke på de madvarer han siger. Børnene lærer både at sige og høre ord, samtidig med  at de lærer lidt om landets kultur.

 

 

 

 

Køb adgang til resten af verden

Man starter med at have adgang til et land, og kan købe sig adgang til andre lande til en værdi af 25 kr. Hvis man ikke vil arbejde sig frem til de nye lande gennem de små spil. Det kan give barnet udfordring og lyst til at blive bedre, ved at se de lande de kan arbejde sig op til at besøge. Indtil videre kan man besøge Indien, Mexico og Japan.

 

 

 

Følg udviklingen

Forældrene kan følge deres barn fremskridt, ved at tilmelde sig progress reports i menuen. Og de kan alene se fremskridt ved at få adgang til et nyt level, som sker jo mere der spilles. Hvert level/land består af 6 små lege, hvor barnet lærer ca. 100 engelske ord, alene dette er en udvikling.

 

 

 

Flere, Tak

Babble Planet er er skabt i samarbejde med Engelske undervisere og sprogpædagoger. Dette gør appen troværdig og værdifuld for børnenes fremtidige engelskkundskaber. Appen er en god og underholdende måde at lære sine børn engelsk. Skaberne har fået en god ide, og man kan kun håbe af se flere af denne slags i fremtiden. Er man lige så  begejstret for denne app, som vi er her på appnyt, så kan forældrene give feedback og måske være med til at skabe de forbedringer der kunne tænkes at mangle.

 

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/us/app/english-learning-games-for/id526724091?mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/us/app/english-learning-games-for/id526724091?mt=8″]

9 Total Score
Lærings app til børn

Babble Planet er er skabt i samarbejde med Engelske undervisere og sprogpædagoger.

User Rating: No Ratings Yet!

Tags: