UP Coffee holder styr på koffeinen

 

Generelt

Det er blevet en trend at holde styr påsin sundhed via sin smartphone. Blodtryk, vaner, løberute…. alt kan efterhånden måles lige ved hånden.

UP Coffee er en af de efterhånden populære trackingapps, der er i stor vækst lige nu påApp Store. Det som gør denne app speciel, er at den udfylder en førhen tom plads. UP Coffee gør det muligt at holde styr påden mængde af koffein du har i kroppen i løbet af dagen. Ved hjælp af denne metode, kan app’en analysere og fortælle dig hvornår du og din krop er klar til at gåi seng.

 

Features/ Funktioner

Up Coffee måler din krops koffeinindhold ud fra de forskellige enheder du indtaster i app’en. Det er alt fra kaffe til chokolade app’en måler dit koffeinindhold ud fra. App’en indeholder seks faner med hvert sit formål. Den første fane er et slide af informative tekster. Den giver informationer og sjove facts omkring alt relateret til koffein og hvordan kroppen påvirkes. Den anden fane er den fane app’en altid starter på. Den viser illustrativt med en kolbe hvor meget koffein du har i kroppen netop nu. Hver gang du indtaster f.eks. en kop kaffe, hældes der kugler ned i kolben og forskellige grænser viser hvornår du har såmeget koffein i kroppen at det forstyrrer din søvn. De sidste fire faner er statistiker og opsummeringer af alle de dage du har brugt app’en. Her kan du se tidligere dages forløb og indtag af koffein og forskellige diagrammer over dine oplevelser.

 

Få en god nats søvn

Hvis du ligesom mig er den heldige ejer af et UP-band, kan du med UP Coffee og UP App’en både tracke din søvn og koffeinindtag og derudfra hvilken påvirkning koffein har for lige netop dit søvnmønster. Det er en genial idéat integrere UP Coffee med UP-band. Det giver masser af muligheder for at se hvilke påvirkninger din krop gennemgår ved indtag af koffein.

 

Konklusion

UP Coffee er en utrolig brugbar app, og bliver kun bedre hvis du køber et UP-band. Så er du ogsåmed påtrenden, da du kan måle søvn, skridt, humør og koffeinindtag. Det gør dig bevidst om din sundhedstilstand og jeg tror der går ikke længe før du kan fåapps, der kan analysere forskellige sundhedsfaktorer og derudfra diagnosticere dig for forskellige symptomer til sygdomme.

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/up-coffee/id828031130?l=da&mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/up-coffee/id828031130?l=da&mt=8″]

UP Coffee holder styr på koffeinen
Super brugbar app, bliver kun bedre hvis du køber et UP-band
7 Point i alt
perfekt

Super brugbar app, bliver kun bedre hvis du køber et UP-band

Brugerbedømmelse: Der er Ingen bedømmelser endnu!