Dr. Oddball app • Leg, regn og lær med bolde

 

Dr. Oddball er udviklet af Serious Games i samarbejde med forsker Peter Brunbech. App’en var med til Nordic Games i Malmø, hvor der var stor interesse for appen. Om samme opfattelse gør sig gældende hos appnyt kan læses her.

 

Læs også:

 

Flere spændende iPhone apps til børn

 

Flere spændende iPad apps til børn

 

Flere spændende Android apps til børn

 

 

 

Spillet – Kort fortalt

Vælg først hvilken sværhedsgrad der ønskes: Nem, middel eller svært. Vælg fristil hvis du vil overraskes og prøve kræfter med forskellige baner på alle niveauer. Hver niveau indeholder 20 baner, hvor det handler om at kombinere tal på kryds og tværs.

 

 

 

 

Det handler om at dele boldene eller sætte dem sammen med lim. Boldene skal danne de rigtige tal, så de kan puttes i de rigtige huller. Ovenstående billede viser en bane hvor det ikke er nødvendigt at klippe og klistre. Afhængig af hvor godt du klarer opgaven opnår du 1, 2 eller 3 stjerner. Efter hver bane er løst vil du automatisk rykke videre til næste.

 

 

 

 

Ingen guide

De første gange du spiller vil der blive vist en kort demonstration inden en ny bane begynder. Meget anvendeligt eftersom der ikke findes en guide i app’en. Selv for en voksen er det ikke altid let at regne ud hvad der forventes. De fleste børn er dog gode til at prøve sig frem og har ikke brug for en guide.

 

 

 

 

Andre muligheder

Har du gennemført alle baner kan du altid nulstille dit spil. En fordel hvis en ny spiller skal til, eller du bare vil prøve alle banerne forfra. Andre muligheder app’en tilbyder, er mulighed for at fjerne musik og lyd, en funktion mange forældre sikkert påskønner.

 

 

 

 

Samlet konklusion på Dr. Oddball

Der findes ikke meget negativt at sige om Dr. Oddball. Udseende og design er flot og enkelt. Desuden er det let at navigere rundt i app’en og dens få muligheder, gør det muligt for alle børn at være med, uden de store forkundskaber. Det eneste der er at komme efter er prisen på 13 kr. som de fleste spil til børn efterhånden koster. App’en er en af mange på markedet for lærerige app’s til børn, og efter min vurdering skiller den sig ikke væsentligt ud fra dens mange konkurrenter, men det gør ikke app’en dårligere. Dr. Oddball får derfor 4 store hjerter fra mig.

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/dr.-oddball-leg-regn-og-r/id659379187?mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/dr.-oddball-leg-regn-og-r/id659379187?mt=8″]

Dr. Oddball app • Leg, regn og lær med bolde
Der findes ikke meget negativt at sige om Dr. Oddball. Udseende og design er flot og enkelt.
10 Point i alt
app til børn

Der findes ikke meget negativt at sige om Dr. Oddball. Udseende og design er flot og enkelt.

Brugerbedømmelse: Der er Ingen bedømmelser endnu!