App Test

Dr. Panda app • Nu som Handyman

 

Skaberne bag den populære Dr. Panda fortsætter med at skabe nye app’s og selvfølgelig skal den have en vurdering her på AppNyt.dk Kender du og dine børn ikke Dr. Panda, vil i opleve en helt ny verden af sjove og lærerige app’s. Ved at klikke på de blå links kan du læse om og hente de andre apps i Dr. Panda serien.

 

• Dr. Panda nu i Beauty Salon

• Dr. Panda´s Supermarket

• Dr. Panda, Teach Me! 

• Dr. Pandas restaurant • app for børn og andre begyndere

 

Velkendt koncept

Dr. Panda kan det hele og er nu også blevet Handyman. Dit job er at hjælpe Dr. Panda’s venner med at reparere genstande der er gået i stykker i deres hjem. Der er nok at gå i gang med, da Dr. Panda har mange dyrevenner. Hjælp fx abefamilien, elefantfamilien eller bjørnefamilien.

 

 

 

Reparer og ryd op

I de forskellige dyrehjem skal man først lokalisere hvor der kunne bruges en kærlig hånd. Herefter klikkes på problemet, som kan være en stol der er gået i stykker, og du skal ved at klikke dig frem forsøge at reparere stolen. Det kan også være man skal hjælpe med at rydde op eller male og pynte møbler og genstande, hvilket også er vigtigt for børn at lære.

 

 

 

Nyttig hverdagslæring

App’en er henvendt til små børn, som gennem sjove billeder og lyde kan lære at ting der er gået i stykker, kan og skal laves igen. Der findes ingen guide eller korrekte svar. Børnene skal prøve sig frem ved at klikke på objekterne. Der dukker hele tiden nye ting frem, som man ikke før tænkte at klikke på. Med de mange rum og forskellige familier, kan børnene hurtigt blive bidt af at reparere ting. Måske du som forældre er heldig, at dit barn vil bruge det i den virkelige verden.

 

 

 

Konklusion på Dr. Panda’s Handyman

Dr Panda´s nye app Handyman har udseende som mange af de øvrige app’s fra Dr. Panda, eneste forskel er de nye omgivelser. Mange børn vil derfor hurtigt kunne sætte sig ind i universet og nok fryde sig over alle de nye muligheder med de velkendte figurer. App’en er flot designet og selv for en voksen er det sjovt, at se alle de muligheder der findes. Det eneste minus er prisen, der ligger på 13 kr. Dr. Panda’s nyeste app lander denne gang alligevel på 5 flotte hjerter.

 

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/us/app/dr.-pandas-handyman/id649181106?mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/us/app/dr.-pandas-handyman/id649181106?mt=8″]

10 Total Score
Sjov app lærings app til børn

App’en er flot designet og selv for en voksen er det sjovt, at se alle de muligheder der findes.

User Rating: No Ratings Yet!