Easy TV 2 – TV Guide app

Det med at det er den bedste TV-Guide til iOS er noget udviklerne har skrevet og er måske en smule overdrevet, da der findes andre som jeg synes kan det samme og måske lidt mere. Tjek app’en TVTid eller Dansk TV oversigt som både er til iOS og Android.

 

 

 

Easy TV 2 – TV Guide indeholder

Kort og godt alle de programmer du kunne ønske dig, at se TV fra. Som standard står den til at vise TV2, DR1 og DR2, men der er massere af andre kanaler, du skal bare lige hente dem frem under TV Kanaler. Der er mange fede features til at sortere i hvad man ønsker at se, b.la. Kategorier, populære og favoritter hvis du har givet noget en stjerne. App’en er simpelt stillet op og nem at navigere rundt, og samtidig holdt i gode farver. Måske den alligevel godt kan kaldes for den bedste TV-Guide til iOS.

 

 

 

Kompatibilitet

Kræver iOS 6.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch. Denne app er optimeret til iPhone 5.

 

Opsummering

Easy TV 2 – TV Guide bliver af udvikler kaldt for den bedste TV-Guide til iOS. Efter at have testet den, er det ikke helt ved siden af. Den kan vise TV-programmer fra alle de kanaler du kunne ønske dig. Den er flot og simpelt stillet op, den er holdt i gode farver og den har nogle gode features der kan gøres brug af. Der er reklamer i bunden af gratis versionen, dem kan du købe dig fri for i pro version inde i app’en for 19 kr. 

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/easy-tv-2-tv-guide/id692823765?l=da&mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/easy-tv-2-tv-guide/id692823765?l=da&mt=8″]

Easy TV 2 – TV Guide app
Den er flot og simpelt stillet op, den er holdt i gode farver og den har nogle gode features der kan gøres brug af
7 Point i alt
flot og brugbar app

Den er flot og simpelt stillet op, den er holdt i gode farver og den har nogle gode features der kan gøres brug af

Brugerbedømmelse: Der er Ingen bedømmelser endnu!