App Test

Historier om Bærfolket 8 gratis historier til børn

Engang for ikke så længe siden, sådan starter mange eventyr, eller er det engang for længe længe siden? Nå pyt, men der skrev AppNyt om de nye fortællinger om bærfolket, har du fået læst dem? Ellers kan du læse dem lige her Flere fortællinger om bærfolket, gratis børnebogs app

 

 

 

 

Historierne

Den gamle Fabrik har lavet en app med fortællinger om Bærfolket. Bærfolket er et lille folk som kommer ud for alverdens eventyr. Historierne er tilpas spændende til at børnene bliver grebet, men ikke så farlige at de ikke egner sig til små børn.

 

 

 

 

Folkene bag

App’en indeholder 8 små historier og en bærquiz, som udfordrer børnenes (og de voksnes) viden om bær og deres brug.

De 8 historier er skrevet af Lene Kaaberbøl, som er en af de bedste børnebogsforfattere i Danmark. De er alle skrevet i et levende og medrivende sprog, som gør at man kan lytte til dem igen og igen.

Man kan enten selv læse historierne eller få dem læst op af Sebastian Klein.  Sebastian Klein er mest kendt for sine roller for DR og Ramasjang. Stemmen er rigtig god og medvirker til at gøre historien endnu bedre.

Historierne er illustreret af Anders Walter, som også har illustreret Lene Kaaberbøls anden bog Vildheks.

 

 

 

 

Skjult reklame

I starten var jeg lidt tilbageholden overfor denne app, da den er lavet, som reklame for Den Gamle Fabrik. Jeg vurderer dog, at reklamen ikke overskygger den gode fortælling – og derfor sænker jeg paraderne og nyder deres gode historie app.

 

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/fort-llinger-om-b-rfolket/id490081448?l=da&mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/fort-llinger-om-b-rfolket/id490081448?l=da&mt=8″]

5 Total Score
middel

Skjult reklame? I starten var jeg lidt tilbageholden overfor denne app, da den er lavet, som reklame for Den Gamle Fabrik

User Rating: No Ratings Yet!