App Test

Gozoa på Shopping • Lær dine børn værdien af penge med denne app

 

Lærerige app’s til børn er blevet super populære. Gozoa er en af de efterhånden mange genkendelige figurer der lærer børn alt fra at stave til at regne. Hvis du ikke allerede kender Gozoa, så tag et kig på Gozoa • Leg og læring i en app

 

Se flere af de bedste apps til børn her

 

Gozoa – På shopping har som formål at lære børn om tal og værdien af penge. Det sker ved at børnene skal forstå, at man skal tjene sine penge inden de bruges på shopping.

 

Spillet

Spillet handler kort fortalt om at børnene skal tjene guldmønter ved at løse matematikopgaver. Man vælger mellem 3 forskellige sværhedsgrader og får naturligvis flere guldmønter jo højere niveauet er. De optjente mønter kan bruges til at købe tøj og andre ting til Gozoa og hans venner eller måske ligefrem til en skurk.

 

 

 

 

Kom godt i gang

Spillet starter ved at man skal vælge et brugernavn. Op til 3 spillere kan spille på samme smartphone/tablet. Du starter med 500 guldmønter, som du kan bruge i butikken. Tryk på sparegrisen for at optjene flere guldmønter gennem regnestykker. Når du køber nye ting, kan du vælge at tage et billede af Gozoa med hans nye tøj. Gozoa kan herefter placeret på en af de 5 indbyggede baggrunde eller du kan tage dit eget billede og bruge som baggrund.

 

 

 

 

Design og udseende

Gooza – På shopping er en rigtig flot app med fine farver. Man navigerer let og hurtigt rundt, og har man læst den udførlige guide er der ingen problemer med at spille. De tilhørende lyde passer perfekt, og det er rart med en børneapp uden det til tider distraherende baggrundsmusik. Du behøver som forældre nu ikke at slå denne funktion fra. Ideen i at flere kan spille i samme spil er genial. På den måde undgår børnene at bruge hinandens hårdt tjente guldmønter og dermed ingen ballade.

 

 

 

 

Konklusion

Ingen tvivl om at Gozoas nye app skal have 5 hjerter. Der er ikke noget negativt at komme efter. Konceptet er anderledes, nytænkende og spændene i forhold til andre apps til børn, dog uden at skille sig for meget ud. Har du et eller flere børn der har brug for allerede nu, at lære om værdien af penge, så kan jeg varmt anbefale at i henter appen Gozoa – På shopping.

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/gozoa-pa-shopping/id662837015?l=en&mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/gozoa-pa-shopping/id662837015?l=en&mt=8″]

10 Total Score
app til børn

Der er ikke noget negativt at komme efter. Konceptet er anderledes, nytænkende og spændene i forhold til andre apps til børn

User Rating: No Ratings Yet!