The LEGO movie app

Fik du ikke få nok af The Lego Movie? så kan du nu genopleve eventyret hvor “alt er legofantastisk,”

Dette er video spil versionen af den kritikerroste “The Lego Movie”, som oprindeligt udkom i slutningen af sidste år. Dette er den officielle iOS-version af det oprindelige konsol spil, som kom i oktober sidste år.

I dette video spil, vil man som spiller skulle kaste sig ud i et eventyr , hvor man er en simpel bygherre ved navn Emmet, der støder på”modstand”, og det er nødvendigt, at møde modstand for at kunne stoppe en ond tyran i at overtage Lego verdenen.

Grafikken i spillet er lige som du ville forvente fra enhver Lego titel – farverig, levende og bygget i klodser. Den stop-motion der er brugt i filmen bruges også i videospillet, så det føles som om du er med i filmen. Spillet indeholder 45 niveauer, og er udstyret med alle de kendte som også er i filmen, herunder favoritter som Batman, Superman, Gandalf, Unikitty, og mange flere. Spillet er spækket med fede udfordringer.

Jeg er stor fan af “The Lego Movie”, så jeg vil selvfølgelig varmt anbefale at du henter denne app.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/the-lego-movie-video-game/id901999406?mt=8″/]

Skærmbilleder:

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/the-lego-movie-video-game/id901999406?mt=8″/]

christian louboutin sale michael kors uk adidas Yeezy 750 Boost michael kors outlet uk michael kors outlet christian louboutin sale louboutin uk michael kors uk michael kors sale michael kors sale michael kors uk michael kors uk louboutin sale christian louboutin sale michael kors sale adidas Yeezy 750 Boost christian louboutin sale michael kors outlet uk michael kors sale louboutin sale
The LEGO movie app
Grafikken i spillet er lige som du ville forvente fra enhver Lego titel - farverig, levende og bygget i klodser.
10 Point i alt
Lego app i verdensklasse

Grafikken i spillet er lige som du ville forvente fra enhver Lego titel - farverig, levende og bygget i klodser.

Brugerbedømmelse: 4.6 (1 Stemmer)