App Test

Lola’s Math Ship – Matematisk læring for de små

Lola’s Math Ship kommer meget snart i den danske App Store

Skulle du være nysgerrig på at teste en anden god matematik app, kan vi varmt anbefale MathRumble • Matematik app til både børn og voksne

De basale regneregler

I spillet Lola’s Math Ship skal du hjælpe pandaen Lola, med at få fragtkasserne placeret korrekt på fragtskibet. Dette gøres enten ved hjælp af billederne på fragtkasserne, eller de enkelte regnestykker der er skrevet. Hvis man kommer til at placere 3 fragtkasser forkert er spillet ovre, hvorefter der er mulighed for at prøve på ny.

Der er 36 forskellige baner, med 3 forskellige sværhedsgrader.

 

Gennemtænkt og veludført

Spillet er lavet til børn i aldersgruppen 4 – 8 år, som også kan ses på de regnestykker der skal regnes. Voksne vil derfor ikke få nogle udfordringer i dette spil, og vil let have gennemført alle 36 baner på et par timer. Man kan se, at udgiveren har gjort sig tanker om hvilken målgruppe han vil ramme med spillet. Der er derfor hverken reklamer eller mulighed for køb i selve app’en. Samtidig er spillet lavet meget enkelt, med fokus på leg og i særdeleshed matematikken.

Den endelige vurdering

Hvis min søn havde været i den rigtige aldersgruppe, ville Lola’s Math Ship helt sikker være en app som jeg havde introduceret ham for. Det at kunne forbedre eller blot træne de matematiske færdigheder samtidig med at man leger, er en stor fornøjelse. En bonus ved spillet er, at det er på engelsk, og der er derfor mulighed for at træne barnets kendskab til det engelske sprog samtidig.

Jeg har derfor givet Lola’s Math Ship 4 hjerter, med tanke på det lærerige og indholdsmæssige i spillet.

App Store

[itunes url=””/]

Skærmbilleder

[screens url=””]

8 Total Score
Super

Sådan træner barnet de matematiske færdigheder samtidig med at det er en leg, en stor fornøjelse. En bonus ved spillet er, at det er på engelsk, og der er derfor mulighed for at træne barnets kendskab til det engelske sprog samtidig.

User Rating: No Ratings Yet!