Velkommen til Numble en anderledes tal app

 

 

Hvis du er bekendt med apps som MathRumble og Wordfeud kommer du hurtigt i gang med appen Numble.

 

Spillet

 

Spillet handler om at placere tal på en spilleplade. Tallene skal placeres i sets som er inspireret af Rummy. Et sæt er 3 eller flere ens tal i samme eller forskellige farver. Eller tal i samme farve placeret i rækkefølgen 1, 2, 3 osv. Du kan altid tilføje et tal til et set når det er din tur. Passer dine tal ikke til pladen, kan du swappe op til 10 tal pr. spil eller modtage 3 nye tal fra stakken. Jo flere tal på pladen, jo lettere er det at placere tal.

Du kan vælge at spille mod venner fra Facebook, Twitter, Numble eller en tilfældig modstander. I starter med 14 tal hver ud af en stak på 80. Som i Wordfeud slutter spillet når hele stakken er væk. Undervejs er det muligt at manipulere pladen. Hvordan det gøres kan der læses om i settings, hvor spillets regler også præsenteres meget udførligt, så frygt ikke hvis min præsentation er lidt kringlet forklaret.

 

 

 

Statistik med Premium

Spillet er let at lære, men sværhedsgraden stiger jo bedre du bliver, og så tager det et par runder at blive fortrolig. Du optjener point for runder du vinder. Med dine point kan du følge din udvikling under statistik og se din placering blandt andre spillere under leaderboard. Det kræver dog du køber Premium for at du kan se din statistik, som også fjerner reklamer.

 

 

 

Fint alternativ

Numble er endnu meget nyt og derfor findes der ikke mange spillere, men ingen tvivl om at mange vil blive fanget af app’en efterhånden som flere spillere kommer til. Med de mange velkendte funktioner er man hurtigt i gang. Er man til Wordfeud, men ikke så glad for at stave, er Numble helt sikkert et fedt alternativ.

 

 

 

Konklusion på Numble

Var jeg mere talnørd end sprognørd er der ingen tvivl om, at jeg kunne blive tilhænger af spillet. Efter at have lært reglerne er det sjovt at spille, og når man kan følge sin udvikling, kan man sagtens blive grebet. Spørgsmålet er bare om der kommer nok spillere til og om et talspil kan komme op på niveau med de berømte bogstavapp’s. Numble har helt sikkert potentiale til at blive et hit og får derfor 4 flotte hjerter og det er slet ikke dårligt taget i betragtning af, at de kommer fra en sprognørd som mig.

 

 

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/numble-free/id659899903?mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/numble-free/id659899903?mt=8″]

Velkommen til Numble en anderledes tal app
Numble har helt sikkert potentiale til at blive et hit
7 Point i alt
quiz app

Numble har helt sikkert potentiale til at blive et hit

Brugerbedømmelse: Der er Ingen bedømmelser endnu!