App Test

Ordleg lærings app til børn

Der findes mange gode lærings apps til børn og AppNyt.dk leder altid efter de bedste. Derfor præsenterer vi dig lige for en, som vi er blevet meget glade for, app’en hedder Ordleg og er både til iOS og Android.

 

 

 

 

Ordleg indeholder

App’en Ordleger er lavet til børn i alderen 4 – 7 år, men passer også til de lidt ældre, som gerne vil lære at stave og læse. På iPad versionen som er den jeg har testet, findes der over 150 danske ord som varierer fra 2 til 8 bogstaver. Kiggede også på iPhone versionen som har lidt over 100 ord med 2 til 6 bogstaver. Har desværre ikke en Android, men mon ikke Android versionen byder på nogenlunde det samme. I app’en er det en 6 årig pige der siger ordlyden på bogstaverne, udtaler de stavede ord, siger når der er fejl og roser når et ord er stavet korrekt. Ved 10 rigtigt stavede ord råbes der hurraaaaa og det belønnes med en medalje.

 

 

 

 

Anmeldelse set med et barn øjne

Det blev igen min dreng på 7 år, der blev prøveklud for app’en Ordleg og her er hans mening. Skal jeg far? ”Ja giv den lige en chance” Ok! Far det er kedeligt, det sjoveste er at trykke på bogstaverne hurtigt, så kan jeg lave rytmer prøv og hør. Bbbbb, ooooo bbbbb, oooo. Svært at gengive på skrift.. Nå men han blev ved længe og blev da også fanget af, at kunne stave de rigtige ord.

 

 

 

 

Opsummering

Tænker at alt læring er svær og det kræver nogle gange, at man presser sit barn en smule, da de jo meget hellere, eller min vil, spille bilspil eller andre hurtige apps, som ikke altid har så meget med læring at gøre. Kunne være en ide til en lærings app, bring lidt fart og spænding ind i billedet. Når det er sagt, så er Ordleg en rigtig fin lærings app, som fungere rigtigt godt. Ja jeg har ikke en finger at sætte på selve app’en og er overbevist om, at app’en vil lære dit barn at stave og på den lange bane gøre det nemmere for barnet, at lære at læse. 

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/ordleg-r-at-stave-over-150/id712112106?l=da&mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/ordleg-r-at-stave-over-150/id712112106?l=da&mt=8″]

7 Total Score
God app til børn

Tænker at alt læring er svær og det kræver nogle gange, at man presser sit barn en smule

User Rating: No Ratings Yet!