App Test

SØDE ORD 2 lærings app til børn

 

Det er ikke en nødvendighed for at bruge app’en Søde Ord 2, men jeg vil foreslå at du og dit barn tager et kig og henter app’en Søde Ord 1, som er en fantastisk læse app.

SØDE ORD-spillene henvender sig først og fremmest til børn i alderen 4-7 år, men kan også bruges af yngre børn og til børn og unge der har vanskeligheder ved at bryde læsekoden.

 

 

 

SØDE ORD 2 indeholder

Der er i alt 5 verdener i app’en Søde Ord. To af dem er med her og disse 2 verdener indeholder hver 8 forskellige opgaver der skal løses i rækkefølge, på den vis kan der ikke springes vigtige læringstrin over. Her lærer barnet bl.a. bogstavernes navn, form og lyd. Derudover er der læsning, spil og muligheden for at få en belønning når en opgave er korrekt udført. I app’en bliver barnet også introduceret for frilæsning og stavning, disse to elementer i denne lærings app har fået hver deres verden. Her møder man den skrappe lærerinde i ’den sorte skole’ hvor barnet har mulighed for at skrive sine egne historier. Sidst men ikke mindst kan du og dit barn se eller gense musikbutikken, hvor det nu er muligt at færdiggøre biblioteket af alfabet-sangene.

 

 

 

Alkalær visioner

Alkalær ønsker med spillene SØDE ORD at skabe et trygt og sjovt lege- og lær-at-læse-univers der stimulerer børns nysgerrighed til at arbejde med bogstaver og lyde. 

 

 

 

 

Kompatibilitet

Kræver iOS 5.1 eller en nyere version. Kompatibel med iPad

 

 

 

 

Opsummering

Søde Ord 2 er i mine øjne en gennemtænkt og lærerig app, hvor dit barn, dine børn i alderen 4 til 7 år kan få hjælp til at knække læsekoden og samtidig have det sjovt, fik jeg egentligt nævnt at der også er vendespil med bogstaver?. Den kan også bruges til de lidt yngre eller de lidt ældre, hvis de har svært ved at knække læsekoden. App’en er sat op, så dit barn ikke kan springe over hvor gærdet er lavest og lære de vigtige trin i den rigtige rækkefølge. Søde Ord 1 og Søde Ord 2 kommer med mine varmeste anbefalinger. 

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/s-de-ord-2/id686389181?l=da&mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/s-de-ord-2/id686389181?l=da&mt=8″]

9 Total Score
Super lærings app til børn

Søde Ord 2 er i mine øjne en gennemtænkt og lærerig app, hvor dit barn, dine børn i alderen 4 til 7 år kan få hjælp til at knække læsekoden

User Rating: No Ratings Yet!