TVsporten’s app, guide til sport på TV

Danmarks bedste guide til sport på TV! Vi giver dig overblikket over alle live-begivenhederne for mange populære sportsgrene på samtlige danske kanaler. Sådan skriver udvikler om app’en TVsporten.dk – Sport på TV. AppNyt.dk tester, følg med og se om vi er af samme mening.

 

 

 

 

TVsporten app indeholder

TV guide til: Fodbold, Hockey, Amerikansk fodbold, Basket, cykling, Formel 1, Golf, Håndbold, Speedway og Tennis. Du kan vælge at se dem alle samlet, vælge en enkelt eller flere sportsgrene. Hvilket er godt tænkt, da man højst sandsynligt har nogle favoritter. Du kan også vælge kanaler til og fra. Begge features gør det hele lidt mere overskueligt. En anden fed ting er, at du kan smide fremtidige Sportsudsendelser du vil se i din kalender, så du kan få en påmindelse. Du kan også vælge at dele med dine venner på Facebook og Twitter.

 

 

 

 

Enheder

Kræver iOS 6.1 eller senere.  Kompatibel med iPhone, iPad, og iPod touch. App er optimeret til iPhone 5.

TVsporten er testet på en iPhone 5 , men findes også til Android.

 

 

 

 

Opsummering

TVsporten er en rigtig fed app til de sportsinteresserede. Her er mange sportsgrene at vælge imellem og mindst lige så mange Danske TV-kanaler at se alt sporten på. Den er overskuelig med en simpel opstilling, hvor man kan vælge til og fra, alt efter hvad man ønsker at se af kanaler og sportsgrene. Alt i alt en super fed gratis app, som fortjener fuldt hus.

 

 

App Store

[itunes url=”https://itunes.apple.com/dk/app/tvsporten.dk-sport-pa-tv/id708305276?l=da&mt=8″/]

Skærmbilleder

[screens url=”https://itunes.apple.com/dk/app/tvsporten.dk-sport-pa-tv/id708305276?l=da&mt=8″]

TVsporten’s app, guide til sport på TV
TVsporten er en rigtig fed app til de sportsinteresserede. Her er mange sportsgrene at vælge imellem og mindst lige så mange Danske TV-kanaler at se alt sporten på
6 Point i alt
Over middel

TVsporten er en rigtig fed app til de sportsinteresserede. Her er mange sportsgrene at vælge imellem og mindst lige så mange Danske TV-kanaler at se alt sporten på

Brugerbedømmelse: Der er Ingen bedømmelser endnu!