Bliv Skribent på Appnyt.dk

Kan du lide at formidle viden og er æble, Windows Phone eller Android verden inden for dit interesseområde, så er det dig vi søger.

AppNyt mangler friske tastetosser, ordkløvere og stjerneskribenter med lyst til at anmelde spil og programmer til iOS, Windows Phone eller Android platformen. Alder, uddannelse, baggrund osv. Er uden betydning, så længe du er god til at formulere dig på skrift uden for mange stavefejl.

Jobbet som skribent er som udgangspunkt ulønnet, i stedet har vi udviklet forskellige titler og kårer 12 gange om året månedens skribent. Det behøver nødvendigvis ikke være den der har skrevet mest, det kan ligeså godt være den, der kommer først med den bedste historie, den der har ramt nyheden/anmeldelsen der er blevet læst mest, eller den der har skrevet den bedste artikel osv. De ting månedens skribent kan vinde er alverdens fryns som f.eks.: bio billetter, covers, iTunes gavekort, gokart ture og meget andet.
Da det er spil og programmer på iOS, Windows eller Android platformmen der skal testes, er det naturligvis en forudsætning at du er den lykkelige ejer, af minimum en og gerne flere enheder til enten Apple, Windows Phone eller Android.
Lyder det som noget for dig, så grib tastaturet og skriv direkte til vores redaktør:

Anders Hansen e-mail ah@appnyt.dk

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig hjertelig velkommen i vores åbne redaktion.