Ny mobil? Tjek janauarudsalget hos Telenor

Fik du ikke den telefon du ønskede dig i julegave? Bare rolig, for Telenor har nemlig  gang i et januar udsalg, som de kalder for ”Udsalgskup”.  Her kan du finde en masse mobiler af forskellige mærker til lave priser. Ønsker du dig f.eks. en billig iPhone 6 på 16GB kan du få den til kun 129 kr.  om måneden hos Telenors udsalgskup.

Ønsker du hellere at få en billig Samsung, kan du få en Samsung Galaxy S6 Edge til kun 119 kr. om måneden. Udover Samsung og iPhone kan du også få telefoner af mærket Windows og Sony.

Telenor har et godt landsdækkende mobil netværk og tilbyder en række attraktive services, så som fri fragt på alle varer og at din vare bliver leveret allerede næste dag, hvis du bestiller inden kl. 12! Derudover har deres kundeservice åbent 24 timer i døgnet, så du altid kan få hjælp til dine problemer uanset tidspunkt.

Ønsker du dig en billig mobiltelefon er det med at slå til hos Telenors udsalgskup. Så kan du langt om længe få den billige iPhone, billige Samsung, eller noget helt tredje, som du har ønsket dig.

Kig forbi www.telenor.dk  for at se om deres attraktive udsalg har noget for netop dig.