Withings Body Cardio Vægt – 100% smart

Body Cardio-badevægten fra Withings er ifølge firmaet deres mest avancerede produkt til dato. Som navnet antyder, så har vægten en række funktioner, der kan give dig brugbare informationer om dit hjerte-/karsystems sundhedstilstand.

Withings – dit daglige sundhedstjek

Badevægten måler naturligvis din kropsvægt, men derudover får du også besked om din fedt-, vand-, muskel-, og knoglemasse, ligesom den også måler din BMI. Derudover, så måler denne model fra Withings også din hjerterytme (antal slag i minuttet) og pulsbølgehastighed. Kolesterol, blodtryk og livsstilsfaktorer påvirker din pulsbølgehastighed og derfor betragter man netop en måling af pulsbølgehastigheden, som en mulighed for at give et billede af din hjerte-kar sundhed, samt din potentielle risiko for at have eller udvikle forhøjet blodtryk.

Pulsbølge-styrke er ikke det samme som blodtryk, og en måling heraf kan naturligvis ikke erstatte ’rigtige’ lægeundersøgelser. Men det giver alligevel en indikation af dit hjertes helbred, nok til at du bliver opmærksom på det, hvis der er noget galt, og så kan tage informationerne med til lægen.

withings badevægt

Withings har også en bluetooth-funktion som gør det muligt at gemme alle dine måliner på din smartphone. Det kræver blot at du henter ”Health Mate” app’en, som derefter vil gemme alle dine data og målinger og derved gøre det nemt og overskueligt at følge med i din udvikling. App’en sørger for at stille dine tal op i overskuelige grafer, ligesom den også, hvis man ønsker det, kan fungere som en personlig træner, der opdeler dine ønskede mål i ugentlige delmål.

Withings er fransk, men blev for nylig købt af finske Nokia for 191 millioner dollar, eller cirka 1,3 mia. kroner. Det skete som et led i Nokias strategi om at vende tilbage til forbrugerelektronikmarkedet, hvilket også kaster nye smartphones af sig til næste år. Withings Body Cardio kan købes for 1.329 kr. hos Coolstuff.dk