Privatlivspolitik

 

Personoplysninger

Her kan du læse AppNyt’s politik for behandling af personoplysninger, indsamlet via vores hjemmeside.

 

Indsamling

AppNyt indsamler via vores hjemmeside kun personoplysninger om dig, når du – eller din computer – giver oplysningerne til os. Typisk kan der være tale om navn, brugernavn, adresse, e-mail-adresse, ip-adresse og cookies.

Oplysningerne sætter os bl.a. i stand til at se, hvilke dele af vores hjemmeside du har besøgt, hvornår det er sket, og hvilken browser du har brugt. Denne viden bruger vi til at afvikle driften af vores hjemmeside og til bedre at sætte os i stand til at betjene vores kunder, hjemmesidebrugere på bedste vis.

 

Videregivelse

AppNyt er dataansvarlig for personoplysninger, indsamlet af os på hjemmesiden. AppNyt sælger eller videregiver under ingen omstændigheder private oplysninger til tredje part.

 

Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
Konkurrencer, nyhedsbrev, forespørgsel mv. via hjemmesiden, evt. via en sammenkobling med dine øvrige personoplysninger

 

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

 

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Sådan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Opbevaringsperiode

AppNyt opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, oplysningerne er indsamlet til, og evt. en kortere periode herefter i overensstemmelse med persondataloven. Herefter sletter vi personoplysningerne.

 

Fortrolighed

Vi bestræber os på altid at have et højt sikkerhedsniveau og sikre, at dine personoplysninger holdes fortroligt og ikke misbruges. Dine personlige oplysninger vil ikke blive videregivet til en tredje part. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan linke til andre hjemmesider. Benytter du et sådant link, forlader du vores hjemmeside og er herefter undergivet andre betingelser og persondatapolitikker, som vi ikke er ansvarlige for.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Appnyt.dk, skal du rette henvendelse på support@appnyt.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser eller eventuelt spørgsmål, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Sidst opdateret 27.01.2014

adidas Yeezy 750 Boost michael kors sale michael kors uk michael kors outlet uk michael kors outlet uk christian louboutin sale christian louboutin uk adidas Yeezys michael kors outlet uk michael kors sale christian louboutin uk louboutin sale michael kors uk louboutin uk christian louboutin sale louboutin sale michael kors outlet christian louboutin uk adidas Yeezy christian louboutin outlet
Anal