De bedste apps til det cyklende folk

cykelparkering

Henover de senere år er cykling blevet mere og mere populært som sport. Vi har i Danmark altid cyklet enormt meget, men ofte har det primært været som transportmiddel.

Trenden er dog at der henover de senere år er kommet en stor stigning af folk, der bruger cyklen til at motionere på. Dette ser man især på landevejen, primært i den del af året, hvor vejret er godt. Men også MTB-folket er blevet mange flere. Faktisk gør rigtig mange kommuner et kæmpe arbejde for at lave ruter i skovene til netop dem, som kører på mountainbike.

Top 5 cykling apps

  1. Strava
  2. Endomondo
  3. Garmin
  4. Google mapsMin absolutte favorit er Strava. Den app kan mere eller mindre ald hvad man kan tænke sig. Faktisk er den ikke kun til folk der cykler, men kan også bruges til løb.
Det fede ved Strava er, at der er en masse ruter som andre brugere har lagt ind og så kan man vælge at konkurrere mod deres tider på de her ruter. Det kunne være fedt nok, hvis man lige kunne vippe en af de professionelle af pinden som hurtigste op ad en stigning – eller er det bare mig der har det sådan?

Strava er som udgangspunkt gratis, men man kan vælge at blive betalende bruger for at få mulighed for flere funktioner. Det har dog aldrig været noget jeg personligt har benyttet mig af.

Strava fungerer både på Android og IOS.
Hent Strava til IOS her
Hent Strava til Android her

For yderligere kan du besøge www.strava.com, som er den officielle hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *